Gaziantep
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

İMO’ya genç aday


İMO’ya genç aday
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi’nde seçim hareketliliği başladı. Şubat ayında yapılacak olan seçimler öncesi adaylığını duyuran ilk isim Mehmet Baki Sağlamer oldu. Sağlamer, ''Mesleğimizin itibarı için gece gündüz çalışacağız'' dedi.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi’nde Şubat ayında yapılacak seçimler öncesi adaylığını duyuran ilk isim Dinamik İnşaat Mühendisleri Grubu Adayı Mehmet Baki Sağlamer oldu.

Adaylık açıklamasında bulunan Sağlamer, ‘’TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubemizin Şubat ayında gerçekleştirilecek olan Genel Kurul ve Seçimlerinde Dinamik İnşaat Mühendisleri Grubu olarak güçlü, akademik ve liyakat sahibi meslektaşlarımızla birlikte aday olmanın sevincini sizlerle paylaşmaktan büyük gurur ve onur duyuyorum. 12,13 ve 14. Dönem Yönetim Kurullarında Sayman Üye ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunarak odamıza, mesleğimize ve meslektaşlarımıza hizmet etme şansını elde etmiş biri olarak tüm meslektaşlarıma bir kez daha hizmet etmek için büyük bir istek ve heyecan duyuyorum.’’

TECRÜBELİ ADAY

Geçmiş dönemlerde İMO yönetimlerinde görev aldığını kaydeden Sağlamer, ‘’Mesleğimizin itibarını ve saygınlığını hak ettiği seviyelere çıkarabilmek adına tecrübeli, akademik, dinamik, teknik donanımlara sahip ve sektörün farklı mercilerinde görevler alan ekibimizle odamıza hizmet etmek, meslektaşlarımızın mesleki sorunları ile birebir ilgilenip çözümler üretmek, yeni mezun meslektaşlarımızın mesleki oryantasyonlarının yanında özellikle istihdam konusunda önemli bir misyon üstlenmek, tüm sektörlerde bulunan meslektaşlarımız ile kamu kurum ve kuruluşlarında görevler alan meslektaşlarımızın yönetmelikler ve standartlara bağlı kalacak şekilde ilgili idarelerle ve sorumlu tüm kuruluşlarla teknik açıdan uyumlu bir şekilde çalışma ortamını sağlamak en büyük hedeflerimiz arasında yer alacaktır. Bununla birlikte sosyal ve kültürel açıdan meslektaşlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda odamızdan en iyi şekilde faydalanmaları önceliklerimiz arasında yer alacaktır. Bu bağlamda geçmişten süre gelen deneyimlerimizle, yenilenerek ve güçlenerek oluşturduğumuz dinamik ekibimizle birlikte ‘’Gelin birlik olalım’’ sloganıyla büyük bir heyecan ve özveri ile desteklerinize talibiz’’ ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!