Gaziantep
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Ali Yıldırım iddialı geliyor

Ali Yıldırım iddialı geliyor
AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yıldırım, saha çalışmaları ve projeleri ile göz dolduruyor. Şehitkamil İlçesine dair projelerini saha çalışmalarında ve ziyaretlerinde anlatan Yıldırım’a destek büyük oldu.

31 Mart Yerel Seçimlerine 3 aydan az bir süre kala Şehitkamil Belediye Başkan aday adayları arasında en iddialı isim olan Ali Yıldırım, çalışmalarına hız verdi. Şehitkamil ilçesinin sorunlarını yakından takip eden ve Yerel Seçimler öncesi ilçeye yönelik projeler hazırlayan Yıldırım, Gerçek Belediyecilik misyonuyla hareket ettiğini söyledi.

YENİ İSİMLERLE DEVAM EDİLMELİ

Üç dönem kuralına atıfta bulunan Yıldırım, değişimin gerekli olduğunu ve söz konusu kurala takılan isimlerin yerini yeni isimlere bırakması gerektiğini söyledi.

HAYALLERİMİZ VAR

Şehitkamil İlçesini yakından tanıdığını kaydeden Yıldırım, ‘’Halkın içinden biri olarak, vatandaşlarımız ile sürekli iç içeyim. Şehitkamil’de ikamet eden vatandaşlarımızın büyük beklentileri var.  Görev verilmesi halinde Şehitkamil için proje ve hayallerimizi gerçekleştireceğiz’’ dedi.

ALİ YILDIRIM KİMDİR?

Ali Yıldırım, 08 Ocak 1975’te Gaziantep’in Araban ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokul öğrenimini Araban’da tamamladı. Ortaokul son sınıfta iken Vakıflar Genel Müdürlüğü öğrenci yurtları giriş sınavını kazandı. Kilis Vakıflar Orta Öğrenim Öğrenci Yurdunda kalarak Kilis Lisesinden 1993 yılında mezun oldu. 1997 yılında Selçuk Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını 2001 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitimde Psikolojik Hizmetler Anabilim Dalı’nda tamamladı. Doktorasını Gaziantep Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim dalında “Başarılı Evliliğin Fenomenolojisi” teziyle tamamlamaya çalışmaktadır.

1997 yılında öğretmenlik görevine başladı. İlkokul, ortaokul ve liselerde 2’şer yıl çalıştı. Birçok formatörlük sertifika programlarına katıldı. 1999 yılında Konya, Akşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin Kurucu Müdürlüğünü yaptı. Akşehir’de eğitim, sosyal ve kültürel çalışmaları yaygınlaştırmak amacıyla Ram-Der derneğini kurdu. Farklı meslek grubundaki insanların derneğe katılımını sağladı. Derneğin eğitim, sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirmesinde aktif rol üstlendi. Engelli bireyler için toplumda farkındalık oluşması çalışmaları ve etkinliklerinde bulundu. Aile, iletişim, algı yönetimi, beyin gelişimi, öğretmen eğitimi, çocuk eğitimi konularında seminerler, konferanslar verdi. Yayınlanmış kitap ve akademik makaleleri bulunmaktadır.

MEB’de çalıştığı dönemde öğretmen eğitimi seminerlerinde eğitmen olarak görev aldı.

Öğretmenlerin performansları dahilinde maaş almalarının eğitim kalitesi açısından yararlı olacağını öngören bir raporu MEB’e sundu. 2007 yılında MEB’deki görevinden istifa etti. Eğitim, yayıncılık ve danışmanlık hizmeti veren bir şirket kurdu. Bireysel ve kurumsal danışmanlık hizmeti verdi. 2018 yılına kadar özel sektörde söz konusu alanlarda çalışmalar yürüttü. Aynı yıl Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görevine başladı. Halen Gaziantep Üniversitesi, Araban MYO’da öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Ayrıca 4 yıldır Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Psikoloji dersleri vermektedir. İngilizce bilen Ali Yıldırım evli ve 3 çocuk babasıdır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!