© Gazete Seyyar

Tahmazoğlu’ndan şok denetim… Bu fiyata sattırmam!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğu, yılın son gününde semt pazarında denetime çıktı. Pazar denetimi sırasında kestane satışı yapan bir esnafın tezgahını denetledi. Faturasız ve fahiş fiyatla satış yaptığı tespit edilen esnafa sert çıktı, ürünlere el konuldu, esnaf hakkında ise fahiş fiyattan işlem yapıldı.

 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yılbaşı öncesi devam eden denetimler kapsamında Deniz Semt Pazarında devam çalışmalara katıldı. Esnaf ile sohbet eden Tahmazoğlu, bir esnafın tezgahında karşılaştığı manzara karşısında sert tepki verdi. Kestaneyi 100 TL’den alındığını ancak 180 TL’den vatandaşa satıldığını öğrenen Tahmazoğlu, esnafa sert tepki gösterdi.

100’E ALIP 180’E SATMAK VAR MI?

‘’Bunu bu fiyata sattırmam’’ diyen Tahmazoğlu, esnaftan ürünün faturasını istedi. Alış faturasının olmadığının tespit edilmesi üzerine Başkan Tahmazoğlu, ürüne el konulması ve esnaf hakkında fahiş fiyattan işlem yapılması için talimat verdi.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, ‘’ Fahiş fiyat artırımlarına karşı denetime devam ediyoruz. İlçemizde usulsüz satışlara asla geçit vermeyecek, bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER