© Gazete Seyyar

Oğuzeli’ne En İyi Proje Ödülü

Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç gerçekleştirdiği projeler ile adından sıkça söz ettiriyor. Oğuzeli Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Nar Hanım Ellerde Hayat Buluyor' Projesi, 6.Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreninde ‘En İyi Proje’ Ödülüne layık görüldü.

6.Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni, bu yıl “Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar” teması ile İstanbul’da gerçekleştirildi. Programda Oğuzeli Belediyesi, 'Nar Hanım Ellerde Hayat Buluyor' Projesi En İyi Proje ödülüne layık görüldü.

Güçlü Kadınlar, Güçlü Yarınlar...

Ödül töreninde konuşan Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, ‘’Göreve geldiğimiz günden bu yana, ‘’Üreten Belediyecilik anlayışıyla ne yapabiliriz?’’ sorusuna şu cevabı verdik. Mezopotamya’nın bereketli topraklarında en güzel Nar’ın yetiştiği yerdeyiz.  Burada Türkiye’nin birinci kalite Nar Ekşisini üretiyoruz. Bu çalışmalarımızda Kadınlarımızı, üreten yarınlarımızı ön plana çıkarmaya çalıştık. Başarılı olduğumuza inanıyoruz, bu ödülü de kadınlarımıza takdim edeceğiz. Kadın Girişimcilerimizi tebrik ediyoruz. Üreten bir belediyecilik anlayışıyla kadınlarımızın ürettiği ürünleri, 6.Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi’nde tanıtmak fırsatı bulduk. Aynı zamanda Oğuzeli Belediyesi olarak ödülümüzü aldık. Bundan sonraki süreçte de kadınlarımızı girişimci olmaları açısından destekleyeceğiz’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER