© Gazete Seyyar

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Jose Mourinho oluyor

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de mevcut yönetim, teknik direktörlük için Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı. Mourinho ile Ali Koç görüşmesinin ardından resmi imzalar atılacak.

Süper Lig'de sezonu şampiyon galatasaray'ın ardından 99 puanla 2'inci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de yeni sezon çalışmaları devam ediyor. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da başkanlığa yeniden adaylığını koyan Ali Koç, yeni sezonda İsmail Kartal ile devam etmeyecek. Bu karar İsmail Kartal'a bildirilirken, 2 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. 

Jose Mourinho ile anlaşmaya varıldı 

Sarı-lacivertli ekipte sportif direktör Marco Branco, başkan Ali Koç'tan aldığı yetkiyle Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 1 haftadır görüşmeleri sürdürüyordu. Ali Koç, Mourinho'ya hedeflerini anlattı. Yapılan görüşmelerin ardından Portekizli teknik adam ile 2+1 yıllık anlaşmaya varıldı. Başkan Ali Koç,Londra'ya giderek Jose Mourinho ile resmi sözleşmeyi imzalayacak. 

Şampiyonlar Ligi finalini beraber seyretmeleri bekleniyor 

Ali Koç'un yeni yönetiminde yer alan Acun Ilıcalı'nın da bu görüşmede yer alması ve 3 ismin Londra'daki Wembley Stadın'da oynanacak olan Borussia Dortmund - Real Madrid Şampiyonlar Ligi finalini beraber seyretmesi bekleniyor. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER