© Gazete Seyyar

ANKARA'DA KRİTİK BULUŞMA

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, GBB Başkanı Fatma Şahin, İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep Milletvekilleri ve MKYK Üyeleri, AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile istişare toplantısında bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının belirlenmesi öncesi gerekleşen toplantı kentte gündem oldu.

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Ağralı, AK Parti MKYK Üyelerimiz Mehmet Sait Kirazoğlu ile Serpil Kavrak, Gaziantep Milletvekilleri ve Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan AK PArti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, ‘’ AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in Başkanlığında, AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Sayın Abdullah Ağralı, AK Parti MKYK Üyelerimiz Sayın Mehmet Sait Kirazoğlu ile Sayın Serpil Kavrak, Gaziantep Milletvekillerimiz ve Gaziantep İl Başkanımız Sayın Murat Çetin ile beraber genel merkezimizde istişare toplantısı gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER