© Gazete Seyyar

Aleyna Bağdaçiçek Kimdir? Aleyna Bağdaçiçek Kaç Yaşında?

Tiktok platformu içerisinde fenomen haline gelen Aleyna Bağdaçiçek kimdir hakkında internet üzerinde oldukça fazla soru sorulmaktadır.

Tiktok platformu içerisinde fenomen haline gelen Aleyna Bağdaçiçek kimdir hakkında internet üzerinde oldukça fazla soru sorulmaktadır. İnstagram üzerinde 250 binden fazla takipçisi bulunan Aleyna, bir sosyal medya fenomeni olarak tanımlanmaktadır. Hakkında birçok soru da internet üzerinden merak edilerek araştırılmaktadır. Bizde bu yazımızda sizlere Aleyna Bağdaçiçek Kimdir Aleyna Bağdaçiçek kaç yaşında sorularına cevap vereceğiz.

Aleyna Bağdaçiçek Kimdir?

Aleyna Bağdaçiçek 2000 doğumlu İnstagram ve Tiktok fenomenidir. Sosyal medya platformları üzerinden paylaşmış olduğu fotoğraf ve videolar ile beraber birçok kişinin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Aslen Erzurumlu olan Aleyna Bağdaçiçek, Voleybol sporuna da ilgi duymaktadır. Annesi aslen Bulgaristan, babası ise Erzurum kökenlidir. Boyu 168 cm ve kilosu ise 51’dir. Bu şekilde fit kalmasının asıl nedeni ise düzenli beslenme, fitness ve voleybol olarak bilinmektedir. Ayrıca sigara ya da alkol gibi zararlı maddeleri de tüketmemektedir.

Aleyna Bağdaçiçek Kaç Yaşında?

Aleyna Bağdaçiçek, 2000 doğumlu bir sosyal medya fenomeni olarak 23 yaşındadır. İnternet üzerinde sıkça sorulan bu soru, çok daha genç bir görünümünün olmasından ötürüdür. Ayrıca İnstagram üzerinde yer alan birkaç videosu içerisinde de 2000 doğumlu olduğunu kendisi de belirtmiştir.

Aleyna Bağdaçiçek Nereli?

Aleyna Bağdaçiçek, Babası Erzurum annesi ile Bulgaristan göçmenidir. Ancak çocukluğunda Kocaeli ili içerisinde yaşayan Aleyna, şu anda İstanbul’da yaşamına devam etmektedir.

Aleyna Bağdaçiçek Sosyal Medya Hesapları

Aleyna Bağdaçiçek kullanıcısının birçok sosyal medya platformu içerisinde hesabı bulunmaktadır. Bu sosyal medya hesaplarına bakacak olursak;

Aleyna Bağdaçiçek İnstagram

Aleyna Bağdaçiçek İnstagram platformu içerisinde “aleynabagdacicek” kullanıcı adı ile yer almaktadır.

Aleyna Bağdaçiçek Tiktok

Aleyna Bağdaçiçek Tiktok platformu içerisinde “aleynabagdacicek” kullanıcı adı ile yer almaktadır.

Aleyna Bağdaçiçek Twitter

Aleyna Bağdaçiçek Twitter platformu içerisinde hesabı bulunmamaktadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER